CFR Cluj a trecut pe lista neagră un fotbalist: Conducerea anunță "surprize" în perioada de transferuri

CFR Cluj a trecut pe lista neagră un fotbalist: Conducerea anunță "surprize" în perioada de transferuri

CFR Cluj a anunțat, marți, „surprize la iarnă” în perioada de transferuri care se va deschide la începutul lui 2024.

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a vorbit despre situația echipei și a lăsat de înțeles că Jefte Betancor a fost trecut pe lista neagră pentru gestul pe care l-a făcut la pauza meciului cu Farul, câștigat de „feroviari” cu 3-1 în Gruia.

Schimbat de Mandorlini, Jefte a plecat de la stadion, iar Cristi Balaj a anunțat că "vor fi consecințe cu siguranță".

”Jefte a avut o accidentare și rămâne de văzut în ce măsură vom continua sau nu colaborarea. Rămâne de văzut. Sută la sută vor exista consecințe. Este un jucător bun, îi doresc să joace așa cum își dorește și el, doar că într-o echipă nu este suficient să fii prieten prin modul în care comunici cu un coleg la altul și nu mă refer la Jefte aici.

ADVERTISING

Trebuie să demonstrezi acest lucru și prin sacrificii, că joci sau nu joci, prin pasa pe care o dai, prin modul în care te demarci când un coleg are nevoie de sprijinul tău sau prin modul în care te comporți când nu ești în teren și mă refer aici la orice jucător”, a declarat Cristi Balaj, la Fanatik Superliga.

În plus, oficialul echipei din Gruia a spus că jucătorii sunt monitorizați atent, iar "la iarnă vor fi surprize". Se pregătește restructurarea lotului CFR-ului pentru a rămâne în lupta pentru un nou titlu de campioană în Superligă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Știm unde trebuie să lucrăm, nu vreau să vorbesc de jucători, nu dau nume de jucători, nu sunt genul care să acuze jucătorii, dar asta nu înseamnă că nu avem discuții față în față. Îmi propun să intru astăzi la ei în vestiar, pentru că trebuie să avem o discuție serioasă în acest sens. N-am vrut să o fac aseară pentru că eram mult prea supărat.

Ideea este că doar jucătorii, alături de staff-ul tehnic, sunt cei care pot schimba lucrurile. Au demonstrat și în meciul cu Farul de acasă și în alte partide că au valoare. Trebuie să strângă rândurile pentru că dacă nu în iarnă vor fi surprize.

ADVERTISING

Noi monitorizăm, încercăm să le asigurăm cele mai bune condiții, din acest punct devedere nu există rabat, și încercăm să fim aproape de ei. Faptul că îi sprijinim, că îi încurajăm, că nu vorbesc urât de un jucător anume asta nu înseamnă că nu rezolvăm problemele sau că nu intrăm în vestiar”, a mai spus Balaj.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!