Certitudinea pe care o are Mircea Lucescu în privința jucătorilor lui Dinamo

Certitudinea pe care o are Mircea Lucescu în privința jucătorilor lui Dinamo

Mircea Lucescu (78 de ani) a reacționat la finalul meciului Dinamo – FC Voluntari 1-1, pe care l-a urmărit de pe stadion.

Lucescu are certitudinea că presiunea mizei salvării de la retrogradare îi face pe jucătorii lui Dinamo să joace slab, calitatea lor nefiind una ridicată oricum.

Totuși, "Il Luce" nu și-a pierdut speranța salvării lui Dinamo, cu două etape înaintea finalului de sezon din Superligă.

"Jucătorii nu fac nimic pentru a ajuta. Dificil, sigur, îşi doresc foarte mult, de-aia apar şi multe greşeli în joc. Şi aşa calitatea tehnică nu-i prea ridicată, în momentul în care joacă sub presiunea asta greşelile se înlănţuie. Sunt şi greleşi tactice, tehnice. Ei trebuie să creadă, în primul rând. Au obligaţia! Mai sunt două jocuri, orice se poate întâmpla", a spus Mircea Lucescu la finalul partidei Dinamo - FC Voluntari 1-1.

ADVERTISING

Cu două etape înaintea finalului play-out-ului, Dinamo se află pe locul 9, direct retrogradabil, cu 21 de puncte, la egalitate cu Poli Iași (locul 8, 21 de puncte) și cu FC Botoșani (locul 7, 21 de puncte), cele două având, însă, un meci mai puțin disputat față de "câini".


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!