Certitudinea pe care o are FCSB după ce și-a aflat prima adversară din preliminariile Ligii Campionilor

Certitudinea pe care o are FCSB după ce și-a aflat prima adversară din preliminariile Ligii Campionilor

FCSB și-a aflat prima adversară din drumul european, AC Virtus din San Marino, și nici nu concepe să nu treacă mai departe.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a oferit prima reacție după tragerea la sorți a primului tur preliminar din Liga Campionilor, tragere care a adus un adversar ușor, AC Virtus din San Marino.

Becali a declarat că FCSB merge în San Marino, unde se joacă turul dublei de calificare, pentru a câștiga meciul. Patronul FCSB nici nu concepe ca echipa să nu meargă mai departe.

”Mergem să câștigăm meciul, nu la antrenament. Primul tur nici nu vreau să-l consider. Acum că am căzut și mai ușor, e și mai bine. Emoții nu aveam, adică e primul tur. Tu crezi că mă bat un an la campionat ca să arăt ce campion sunt eu?

ADVERTISING

Eu mă bat să câștig campionatul ca să intru în Liga Campionilor. Pentru asta mă bat eu. Vreau banii de la UEFA. Dacă mă tem de primul tur, atunci nu mai are rost”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Lotul lui AC Virtus, care a câștigat primul titlu de campioană din istorie, are o valoare de piață de doar 1,04 milioane de euro.

În turul doi FCSB își pierde statutul de cap de serie și poate înfrunta echipe precum PAOK (Grecia), Maccabi Tel-Aviv (Israel), Ferencvaros (Ungaria) sau Qarabag (Azerbaidjan).

ADVERTISING

Lista completă a posibilelor adversare pentru FCSB din turul doi preliminar al Ligii Campionilor:

PAOK (Grecia)
Maccabi Tel-Aviv (Israel)
Ferencvaros (Ungaria)
Qarabag (Azerbaidjan)
Slovan Bratislava (Slovacia)
Bodo/Glimt (Norvegia)
Ludogoreţ (Bulgaria)
FC Midtjylland (Danemarca)
Sparta Praga (Cehia)
Malmo (Suedia)
APOEL Nicosia (Cipru)
HJK Helsinki (Finlanda)


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!