Certitudinea pe care Mats Wilander o are în privința Simonei Halep: "Ce am văzut în ochii ei m-a încântat"

Certitudinea pe care Mats Wilander o are în privința Simonei Halep: "Ce am văzut în ochii ei m-a încântat"

Fostul mare tenismen Mats Wilander a analizat-o pe Simona Halep.

Suedezul a afirmat că este convins că Simona poate câștiga US Open deoarece simte că are aceeași dorința de a avea rezultate majore precum în urmă cu câțiva ani.

"Simona are puterea să câștige orice turneu deoarece lucrează intens cu Patrick să lovească mai puternic și să servească mai bine. Partea cea mai ușoară este să ai mai multă putere și să faci mai multe cu mingea de tenis. Când te uiți la Simona, trebuie să te uiți la dezvoltarea și la îmbunătățirile ei ca jucătoare, nu neapărat la îmbunătățirile ca rezultate deoarece acestea nu pot apărea doar pentru că a servit mai bine ori pentru că a lovit mingea mai puternic.

ADVERTISING

Nu înseamnă automat că va câștiga Grand Slam-uri automat, dar ce am văzut în privirea ei în timpul Wimbledon a fost încântător. Este încântată de fiecare zi petrecută alături de Patrick, de dezvoltarea sa, iar dacă nu ai asta nu poți să muncești în continuare. Sunt convins că vom vedea aceeași privire în ochii săi la US Open. Simona crede că poate câștiga Grand Slam-uri, așa că și eu cred", a spus Mats Wilander pentru Eurosport.

Simona va debuta luni, dupa ora 20:00, in primul tur de la US Open 2022.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sportiva noastră o va întâlni pe ucraineanca Daria Snigur, aflată pe locul 124 în clasamentul WTA.

Snigur este o tânără jucătoare, care în urmă cu trei ani a câștigat turneul de la Wimbledon în proba junioarelor.

Dacă va trece de Daria Snigur, Simona se va duela în turul 2 cu învingătoarea dintre Magdalena Frech (104 WTA) / Rebecca Marino (112 WTA).

Anul trecut, Simona a pierdut în optimi cu Elina Svitolina.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!