Certitudinea pe care Alize Cornet o are despre Simona Halep: "Am văzut asta în ochii ei"

Certitudinea pe care Alize Cornet o are despre Simona Halep: "Am văzut asta în ochii ei"

Franțuzoaica Alize Cornet a vorbit despre meciul pe care îl va disputa contra Simonei Halep în optimile de finală de la Australian Open.

Cornet spune că Simona Halep e o jucătoare complet schimbată față de anul 2021 și spune că vede din nou ambiția și dorința de a câștiga în ochii sportivei noastre.

"Simt că Simona s-a întors la nivelul ei cel mai bun. Am văzut-o jucând la Melbourne. Am urmărit-o timp de mulți ani, o admir, mă identific cu ea pentru că este o luptătoare și are un stil variat. Ce am văzut anul trecut în jocul ei s-a schimbat cu siguranță în ultimele luni. Acum chiar s-a întors pe drumul cel bun, îi văd ambiția în ochi și nu m-ar surprinde deloc dacă ar ajunge departe în turneu", a spus Alize Cornet.

ADVERTISING

De asemenea, Alize Cornet a fost epuizată la finalul meciului cu Tamara Zidansek din turul 3 de la Australian Open. Adversara Simonei Halep din optimi a afirmat că este răvășită din cauza căldurii excesive din Australia.

"A fost despre supraviețuire. Nu mi-a lipsit căldura din Australia, e atât de brutal. E atât de dificil să joc pe căldura asta, ziua! Sunt 13 ani de când am ajuns prima dată în optimi la Australian Open și acum sunt din nou acolo! Dumnezeule! Urăsc cuvântul veterană, dar, da, sunt una dintre ele! Am învățat că trebuie să muncești mereu", a spus Alize Cornet.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep s-a calificat fără emoții în optimile de la Australian Open, după ce a învins-o pe Danka Kovinic (98 WTA), scor 6-2, 6-1.

Pentru Simona, aceasta a fost a opta vitorie consecutivă și a 14-a din ultimele 15 meciuri.

În optimile de finală, ea o va întâlni pe franțuzoaica Alize Cornet, aflată pe locul 61 în clasamentul WTA.

Cornet o conduce pe Simona cu 3-1 la meciuri directe. Singura victorie a Simonei a avut loc în 2013, la Sofia.

Partida cu Alize Cornet va avea loc luni, la o oră care nu a fost stabilită momentan de organizatori.

ADVERTISING

După succesul de astăzi, Simona are asigurat un cec de 328 de mii de dolari australieni și 240 de puncte WTA.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!