Cum arată culoarul Simonei Halep la Australian Open după surprizele de proporții de joi

Cum arată culoarul Simonei Halep la Australian Open după surprizele de proporții de joi

Simona Halep are un culoar aparent facil spre semifinalele de la Australian Open 2022, urmând să întâlnească doar jucătoare din afara top 25 WTA.

Garbine Muguruza, Emma Răducanu, Elena Rybakina și Anett Kontaveit au părăsit astăzi turneul și nu o mai pot întâlni pe Simona.

Astfel, dacă va trece de Danka Kovinic în turul 3, Simona Halep va juca în optimile de finală cu învingătoarea dintre Tamara Zidansek (29 WTA) și Alize Cornet (61 WTA).

Apoi, printre jucătoarele pe care le poate întâlni în sferturile de finală se află Clara Tauson (39 WTA), Danielle Rose-Collins (30 WTA), Elise Mertens (26 WTA) și Shuai Zhang (74 WTA).

ADVERTISING

Pe aceeași parte de tablou, ca posibile adversare din semifinale se află Iga Swiatek (favorita 7), Daria Kasatkina (favorita 25), Sorana Cîrstea, Anastasia Pavluychenkova (favorita 10), Marketa Vondrousova (favorita 31) și Aryna Sabalenka (favorita 2).

Mai întâi, Simona trebuie să treacă însă de Danka Kovinic, într-o partidă ce va avea loc sâmbătă, la o ora care nu a fost stabilită momentan de organizatori.

Cele două jucătoare s-au întâlnit o singură dată, în sferturile de finală de la București 2016, când sportiva noastră s-a impus cu 6-4, 6-2.

ADVERTISING

Anul trecut, Simona s-a oprit în sferturile de finală de la Australian Open.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!