Cel mai bine cotat fotbalist român, luat la țintă de presa din Italia: "Unde ai dispărut?"

Cel mai bine cotat fotbalist român, luat la țintă de presa din Italia: "Unde ai dispărut?"

Jucătorul român cu cea mai buna cota de piață se afla într-un declin accentuat, ceea ce a stârnit nedumerirea presei din Italia.

Răzvan Marin este cotat de Transfermarkt la 15 milioane de euro, însă după un sezon 2020/21 excelent în tricoul lui Cagliari, evoluțiile din actuala stagiune sunt într-o scădere evidentă.

Iar situația sa este analizată de jurnaliștii de la Cagliari News24, care încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat cu mijlocașul român.

"Marin, unde ai dispărut?", titrează sursa citată, care continuă: "Declinul lui Răzvan Marin de la mijlocul terenului lui Cagliari devine din ce în ce mai evident. Unde a dispărut surpriza roș-albastră din sezonul precedent?"

ADVERTISING

Italienii consideră că Marin a primit mai multe sarcini defensive în acest sezon, iar din acest motiv nu mai poate juca la potențial maxim.

"Răzvan Marin, adevărata și marea surpriză a sezonului trecut a devenit unul dintre cei mulți. Declinul său este din ce în ce mai evident de la o zi la alta. Când poate, numărul 8 își arată calitatea cu schimbările de joc, și verticalizari, dar pentru a face acest lucru trebuie să fie eliberat de sarcinile excesive defensive. Este clar că nu poate acoperi singur tot compartimentul. Cagliari va trebui să intervină pe piața transferurilor și să se întărească la mijlocul terenului pentru a-i permite să revină la ceea ce a fost", a mai scris sursa citată.

ADVERTISING

Răzvan Marin are un gol și 3 pase decisive în meciurile disputate în Serie A pentru Cagliari.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!