Ce spune Toni Nadal despre șansele Simonei Halep de a mai cuceri trofee de Grand Slam: E una dintre cele mai bune din lume

Ce spune Toni Nadal despre șansele Simonei Halep de a mai cuceri trofee de Grand Slam: E una dintre cele mai bune din lume

Toni Nadal, unchiul și fostul antrenor al marelui tenismen spaniol Rafa Nadal, a oferit un interviu chiar în ziua în care a împlinit 60 de ani și în care a vorbit, printre altele, și de asceniunea Simonei Halep în circuitul mondial.

Unchiul lui Rafa este cel mai titrat antrenor din istoria tenisului, cu 16 titluri de Grand Slam în vitrină, cucerite de nepotul și elevul său Rafael. În 2017, el s-a retras din această funcție, i-a lăsat locul lui Carlos Moya și se ocupă exclusiv de academia lui Nadal de la Manacor acum.

ADVERTISING

Analiza făcută de antrenorul Simonei Halep după meciul pierdut de româncă în fața Serenei Williams la Australian Open

Întrebat ce părere are despre Simona Halep și despre jocul său, Toni a avut numai cuvinte de laudă la adresa sportivei noastre, dublă campioană de Mare Șlem: “Simona este o mare jucătoare, mă bucură să o văd că e mereu corectă. E foarte normală, nu se crede specială și joacă foarte bine. În ziua de azi există un mare echilibru în tenisul feminin. Nu mai este ca în trecut, când Steffi Graf sau Serena erau la conducere. Simona este una dintre cele mai bune din lume de multă vreme și sunt sigur că va rămâne acolo sus în continuare”, declara Toni Nadal într-un interviu pentru cei de la tiebreak.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Acesta mai este de părere că românca de 29 de ani mai poate câștiga trofee de Grand Slam: “Simona are un joc bun, multe abilități și o viteză foarte bună. Are toate condițiile să mai câștige și alte turnee de Grand Slam. Totul va depinde de dorința ei, de cât de mult își va dori asta”.

Halep se poate lăuda cu două trofee GS, Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019. La această ediție de Australian Open, a fost eliminată în sferturi de Serena Williams, scor 3-6, 3-6.

Toni Nadal: “La principal labor de un profesor es motivar”

Rafa Nadal a fost eliminat și el în sferturi la AO, pierzând de la 2-0 la seturi cu tânărul grec Tsisipas.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Prima reacție a lui Novak Djokovici după ce a câștigat finala de la Australian Open

Novak Djokovici triumfă pentru a noua oară în carieră la Australian Open

A zecea tranșă de vaccin Pfizer-BioNTech ajunge luni în România - Cum vor fi distribuite cele 201.240 de doze (Hartă)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!