Ce spune Dan Petrescu despre un eventual transfer al lui Dennis Man în Premier League

Ce spune Dan Petrescu despre un eventual transfer al lui Dennis Man în Premier League

Antrenorul campioanei României CFR Cluj, Dan Petrescu, și-a oferit și el părerea despre posibilul transfer al lui Dennis Man la Norwich, formație retrogradată deja matematic din Premier League.

Fostul fundaș al lui Chelsea chiar și-ar dori să îl vadă la lucru pe Man în Anglia: ”Ar fi şi cazul sincer să mai joace şi un român în Premier League, pentru că din păcate nu avem pe nimeni în fotbalul mare acum, mai ales în campionatul englez, care, în opinia mea, e cel mai puternic din lume.

Să dea Domnul să fie adevărat şi să dea Domnul ca Man să ajungă acolo, pentru că chiar avem nevoie de jucători români în străînătate, la echipe puternice”, a punctat Dan Petrescu în timpul unei conferințe de presă oficiale înaintea partidei pe care CFR Cluj o va disputa cu Gaz Metan Mediaș, luni de la ora 20.30, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Dennis Man se află în vizorul celor de la Norwich, echipă care și-a trimis și doi emisari la partida disputată miercuri cu Dinamo, în returul semifinalelor Cupei României, scor 1-0 pentru ”roș-albaștrii”.

Cinci ani a evoluat Dan Petrescu sub culorile lui Chelsea, românul bifând în Anglia și cluburi precum Sheffied Wednesday, Bradford City şi Southampton.

Citește și:

Prima reacție a celor de la Norwich despre transferul lui Dennis Man: Răspunsul primit de Becali

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇