Ce spune Bogdan Burcea despre demisia de la naționala de handbal feminin a României

Ce spune Bogdan Burcea despre demisia de la naționala de handbal feminin a României

Postul lui Bogdan Burcea, selecționerul naționalei României la handbal feminin, este în mare pericol după ce echipa noastră a bifat locul 12, cea mai slabă clasare din istoria Campionatelor Europene, în ediția care tocmai s-a terminat în Danemarca.

Tricolorele au câștigat doar un singur meci, în primele grupe, cea cu litera D, în care am învins Polonia, iar în rest au venit cinci eșecuri.

Alexandru Dedu a stabilit următorul obiectiv al naționalei feminine de handbal

Contractul lui Bogdan Burcea expiră pe 30 decembrie, iar la începutul lunii ianuarie va fi la mâna FRH, care trebuie să ia o decizie cât mai grabnică în ceea ce îl privește.

ADVERTISING
ROMANIA | Team Highlights | Women's EHF EURO 2020

"Sunt unicul responsabil, fiind antrenor principal. Îmi asum acest rezultat, nu este ceea ce mi-am dorit, clar. Probabil prezenţa Crinei Pintea, a Laurei Moisă, ne-ar fi adus un plus la acest european, însă istoria este scrisă, nu avem ce face, privim spre viitor. Vom vedea care vor fi deciziile. Nu am de unde să îmi dau demisia, pentru că pe 30 decembrie îmi expiră contractul. A fost un an fără meciuri, fără competiţie, cu probleme de sănătate. Nu consider că a fost un an în care atât eu, cât şi echipa, putem fi evaluaţi corect", a fost declarația lui Burcea pentru postul de televiziune TelekomSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

România a câștigat un singur meci la Europenele din Scandinavia, 28-24 cu Polonia, în rest numai eșecuri, 19-22 cu Germania, 20-28 cu Norvegia (în Grupa D), 20-25 cu Croaţia, 24-26 cu Ungaria şi 24-35 cu Olanda, ultimele trei rezultate făcând parte din grupele principale.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Un fost campion european cu Steaua reclamă palmaresul, după ce UEFA atribuie în continuare Cupa Campionilor din 1986 celor de la FCSB

Meciul celor de la Manchester City din Premier League a fost anulat, după apariția unui focar de COVID-19

ADVERTISING

Suedia se pregătește pentru un eventual lockdown după Revelion

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇