Antrenorul lui AS Roma, despre meciul cu CFR Cluj. Problemele italienilor

Antrenorul lui AS Roma, despre meciul cu CFR Cluj. Problemele italienilor

Antrenorul echipei AS Roma, portughezul Paulo Fonseca, se aşteaptă la un meci dificil cu CFR Cluj, diferit de cel din tur, când giallorossi s-au impus cu 5-0, în etapa a treia a grupelor Europa League.

”Va fi un meci dificil, CFR Cluj e foarte puternică pe teren propriu. Ei vor să demonstreze că sunt o echipă mai puternică decât în tur. Sunt sigur că va fi un meci total diferit şi va fi foarte greu pentru noi”, a declarat Fonseca la conferinţa de presă, citat de presa italiană.

AS Roma nu poate conta în acest meci, din diverse motive, pe Smalling, Fazio, Kumbulla, Mancini şi Ibanez.

ADVERTISING

Tehnicianul lusitan are doar un fundaş central la dispoziţie, pe Juan Jesus, lângă care ar putea juca Bryan Cristante, de meserie mijlocaş.

Fonseca s-a arătat preocupat de situaţia defensivei sale: ''Ne lipsesc mulţi jucători, dar nu trebuie să fie o scuză. Avem p echipă pregătită să înfrunte o formaţie puternică. Nu vreau scuze''.

Paulo Fonseca a ţinut să vobească şi despre Diego Maradona, care s-a stins miercuri la vârsta de 60 de ani: ''Am aflat trista veste şi îmi pare foarte rău că cel mai bun jucător de fotbal a murit. Îmi pare atât de rău şi cred că este o zi tristă pentru toţi iubitorii fotbalului''.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte, joi, de la ora 22:00, pe teren propriu, formaţia italiană AS Roma, într-o partidă contând pentru Grupa A din Europa League.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇