Ce spune Adi Mutu după ce Rapid a ajuns din nou pe primul loc în Superligă

Ce spune Adi Mutu după ce Rapid a ajuns din nou pe primul loc în Superligă

Rapid București este lideră în campionat după victoria superbă de sâmbătă seara de la Sepsi OSK, scor 2-1, după ce covăsnenii au deschis scorul din penalti în prima repriză.

Chiar dacă giulestenii sunt primii în Superligă, antrenorul Adi Mutu face apel la calm și spune că mai sunt multe lucruri de îmbunătățit la echipa sa.

"Un meci disputat, între două echipe bune. E vorba de detalii, de momente. Am stat, i-am aşteptat pentru a-i putea prinde pe contraatac. E o echipă grea, cred că foarte puţini o să câştige aici, e o echipă cu un ritm bun, aleargă foarte mult. Astăzi am gândit strategia aşa, mă bucur că am câştigat. Ne aşteaptă un meci dificil, marţi, cu U Cluj. De multe ori Ioniță e prea altruist, preferă pasa în locul unui şut la poartă. I-am cerut de multe ori, astăzi a reuşit un gol de excepţie.

ADVERTISING

Superliga: Rapid învinge Sepsi

În primul rând, atitudinea cu care joacă e diferită. Se apropie foarte mult de poartă, i-am spus că un jucător de calitatea lui ar putea să joace mai în centru. Momentan suntem pe primul loc. Nu asta e important, luăm meci cu meci", puncta fostul jucător de la Chelsea, după meci, pentru OrangeSport.

Rapid e lideră cu 15 puncte după 7 etape, iar următorul meci va fi marți cu U Cluj în Giulești, de la ora 22.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!