Ce scrie presa americană după incidentul în care a fost implicată Patricia Țig la Roland Garros

Ce scrie presa americană după incidentul în care a fost implicată Patricia Țig la Roland Garros

Cea mai importantă revistă de tenis din lume a comentat incidentul în care a fost implicată Patricia Țig în timpul meciului cu Fiona Ferro de la Roland Garros.

Sportiva noastră a fost huiduită copios de spectatorii prezenți pe arena centrală de la Roland Garros din cauza faptului că s-a manifestat vocal după punctele câștigate și pentru că, la un moment dat, a țipat spre ei.

Jurnaliștii de la Tennis Magazine au apreciat însă curajul Patriciei de a se "război" cu suporterii francezi, cunoscuți pentru ieșirile lor vulcanice din momentele în care pe teren se afla o sportivă din această țară.

ADVERTISING

"Pe parcursul primului set, românca a țipat de mai multe ori puternic după punctele câștigate. Iar vechea zicală s-a aplicat și de acesta dată: Ia-te cu francezii pe propriul tău risc!

Pe măsură ce izbucnirile lui Țig au venit tot mai puternice, la fel și huiduielile venite ca răspuns. Apoi, Țig s-a întors spre unul dintre fani și a țipat înapoi. În cele din urmă, după o săptămână la Paris, s-a simțit din nou atmosfera de la Roland Garros!", a comentat Tennis Magazine.

De asemenea, curajul Patriciei a fost apreciat și de comentatorul meciului de la postul Tennis Channel, Jan-Michael Gabill.

ADVERTISING

"Țig se ia la harță cu mulțimea franceză. O mișcare îndrăzneață!", a spus acesta în timpul meciului.

Patricia Țig a fost învinsă de Fiona Ferro cu 7-6 (7), 3-6, 6-0 și a părăsit Roland Garros în turul 3.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇