Ce scrie în decizia prin care Înalta Curte de Casație și Justiție a cerut rejudecarea procesului pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB

Ce scrie în decizia prin care Înalta Curte de Casație și Justiție a cerut rejudecarea procesului pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB

Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a decis, marți, rejudecarea dosarului privind palmaresul dintre CSA Steaua și FCSB.

Judecătorii au decis rejudecarea dosarului după mai multe amânări.

Iată ce srie cu exactatite în decizia prin care Înalta Curte de Casație și Justiție a cerut rejudecarea dosarului la Curtea de Apel București.

„48951/3/2017 – Decizia nr. 513 Admite recursul declarat de pârâta Fotbal Club FCSB S.A. (fostă Fotbal Club Steaua Bucureşti S.A.) împotriva încheierii din 10 mai 2021 şi a deciziei nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Admite recursul declarat de intervenienta Asociaţia Salvaţi Steaua împotriva deciziei civile nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Casează încheierea şi decizia recurate şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel. Definitivă.

Recurent ASOCIAŢIA SALVAŢI STEAUA

Recurent SC FOTBAL CLUB FCSB SA (FOSTĂ FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI SA)”, este decizia anunțată marți.

ADVERTISING

Reacția avocaților FCSB după decizia luată de ÎCCJ

La ieșirea de la ÎCCJ, Adrian Căvescu, avocatul FCSB în procesul cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua a reacționat.

„ÎCCJ a decis admiterea recursurilor formulate de FCSB și Asociația Salvați Steaua și rejudecarea cauzei de către Curtea de Apel. Considerăm decizia un real succes. Curtea de Apel nu a lămurit cauza, nu a precizat ce se întâmplă cu palmaresul după 2003. Lucrurile sunt simple.

Un club care a avut continuitate deține palmaresul unic, acesta aparține celui care deține azi clubul. Decizia este favorabilă FCSB, un succes incotestabil. Ne revedem la rejudecare. Cum s-a întâmplat și în dosarul cu mărcile, când ICCJ a decis rejudecarea și anularea mărcilor celor de la CSA Steaua.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Curtea de Apel a decis că după anul 1998, CSA Steaua nu poate avea nicio pretenție asupra palmaresului. Noua echipă înființată în 2017 nu are niciun izvor comun cu echipa istorică. Acest lucru va face obiectul rejudecării, deoarece prima decizie nu era foarte clară. Palmaresul de la înființare, din 1947, este unic și aparține echipei din Liga 1”, a declarat Adrian Căvescu, avocatul care îi reprezintă în proces pe cei de la FCSB, citat de gsp.ro.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!