FCSB reacționează după decizia luată de Înalta Curte de Casație și Justiție în procesul pentru palmares

FCSB reacționează după decizia luată de Înalta Curte de Casație și Justiție în procesul pentru palmares

FCSB reacționează după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, marți, 28 martie, rejudecarea dosarului din procesul pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a reacționat imediat după aflarea deciziei luate de instanță, iar omul de afaceri care controlează clubul „roș-albastru” e sigur de victorie. Chiar dacă decizia nu e una favorabilă pentru FCSB, care în 2014, tot la decizia ÎCCJ, a rămas fără dreptul de folosință al mărcii Steaua București.

Gigi Becali e sigur că dacă judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au dictat rejudecarea dosarului, atunci clubul său va avea câștig de cauză la finalul procesului.

ADVERTISING

„S-a decis rejudecare pentru palmares, nu? Nu este o șansă, ci, practic, atunci când se dă rejudecare, cu alte cuvinte, are dreptate omul. Rejudecare înseamnă că e un proces câștigat. Altfel cum? Repet, rejudecare egal proces câștigat. Nu am niciun dubiu.

Știu ce au cerut judecătorii. Aceștia au cerut de la avocați, ca în cazurile celor două Craiove sau la Rapid. Ei, avocații, au cerut”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Patronul FCSB a spus că n-are de gând să ceară despăgubiri dacă va câștiga procesul cu Clubul Sportiv al Armatei "Steaua București". „Cui să cer, ce să cer? Fii serios. Ei au visat când mi-au cerut despăgubiri, lasă-i”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!