Ce anunț face Roger Federer în ceea ce privește participarea sa la US Open: "Pentru moment totul este încă puţin incert"

Ce anunț face Roger Federer în ceea ce privește participarea sa la US Open: "Pentru moment totul este încă puţin incert"

Viitorul lui Roger Federer în tenisul profesionist pare în pericol, acum la 40 de ani, și mai ales după ultimele retrageri ale sale de la Toronto și Cincinnati.

Accidentarea la genunchi nu îi dă pace marelui campion elvețian, care nu știe dacă poate să se prezinte sau nu la turneul de Mare Șlem de la US Open, care va debuta la finele lui august.

Federer a participat ultima dată la turneul de la Wimbledon, acolo unde a fost eliminat prematur de Hurkacz apoi a dat forfait pentru Olimpiada de la Tokyo.

"Nu am făcut nimic de mult timp din cauza genunchiului. A trebuit să las totul să se regleze după Wimbledon. Săptămâna asta mă voi întâlni din nou cu medicii mei şi cu echipa mea, vom stabili cum ar trebui să meargă lucrurile. Dar pentru moment totul este încă puţin incert", a sunat declarația lui Fedex pentru cotidianul elvețian Blick.

ADVERTISING

În 2021, omul cu 20 de trofee de Mare Șlem în palmares are doar 14 meciuri jucate, fiind pe locul 9 în clasamentul ATP, după doar 5 turnee jucate.

ROGER FEDERER ALL 20 GRAND SLAM | روجر فيدرر 20 جراند سلام

El a împlinit pe 8 august vârsta de 40 de ani și la US Open a câștigat ultima dată în 2008.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Alți doi stranieri convocați pentru meciurile cu Anglia și Georgia

Meciul dintre Steaua Roșie Belgrad și CFR Cluj se va vedea și în România

Preşedintele Poloniei a promulgat legea care limitează drepturile evreilor de a recupera proprietăţile confiscate de nazişti și păstrate de comuniști

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!