Ce a remarcat selecționerul Germaniei la naționala României

Ce a remarcat selecționerul Germaniei la naționala României

Selecționerul Germaniei, Joachim Low, a analizat meciul câștigat de nemți la București cu România, în preliminariile pentru Campionatul Mondial de anul viitor.

Low afirmă că România este superioară la nivel tehnic și pe faza ofensivă Islandei, cu care Germania a jucat în primul meci din aceste preliminarii.

"România este mai bună din punct de vedere tehnic decât Islanda și, de asemenea, când vine vorba de atac. Am câștigat mult mingea, am avut câteva mișcări bune, dar trebuie să criticăm modul în care ne-am irosit șansele. Am fi putut să ne facem viața mult mai ușoară marcând al doilea gol", a spus Low la conferința de presă de după meci.

ADVERTISING

"Poate că nu am jucat suficiente mingi în spatele apărării lor. Acesta este un capitol pe care îl putem îmbunătăți", a adăugat acesta.

Întrebat de ce nu a efectuat schimbări mai devreme, Low a explicat: "Am optat pentru schimbări târzii deoarece am avut jocul complet sub control și cu greu am permis României să aibă șanse. Am fost bine așezați in teren și nu a fost nevoie să facem înlocuiri".

Serge Gnabry a marcat unicul gol al meciului dintre România și Germania, în minutul 17.

Nemții au controlat partida de pe Arena Națională și doar intervențiile excelente ale lui Niță au făcut ca scorul să nu fie mai mare. Pe final, însă, „tricolorii” au irosit două mari ocazii prin Pușcaș și Stanciu.

ADVERTISING

Germania are două victorii din tot atâtea meciuri jucate în Grupa J a preliminariilor pentru Cupa Mondială de anul viitor, în timp ce România are trei puncte.

Miercuri, în etapa a treia a grupei, România se deplasează în Armenia, iar Germania întâlnește Macedonia de Nord.

Citește și alte știri de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇