Bild, după meciul România-Germania: Lewandowski ar fi marcat de trei ori!

Bild, după meciul România-Germania: Lewandowski ar fi marcat de trei ori!

Cotidianul german Bild notează că Germania „a tremurat fără motiv” în finalul meciului de la București cu România, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

Totodată, jurnaliștii nemți sunt convinși că dacă Germania l-ar fi avut la dispoziție pe atacantul polonez al lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski, scorul ar fi luat proporții.

"Joc bun, dar doar 1-0 cu România. La București a trebuit să tremurăm fără motiv în finalul meciului", notează Bild.

"Germania a avut o mega superioritate la posesia mingii, de 66%, și un raport de 18-8 la șuturi la poartă. Dar, baieți, trebuie să găsiți calea spre gol. Robert Lewandowski ar fi marcat de trei ori într-un meci ca acesta. Din fericire, pe final, Neuer ne-a salvat victoria", a continuat sursa citată.

ADVERTISING

Serge Gnabry a marcat unicul gol al meciului dintre România și Germania, în minutul 17.

Nemții au controlat partida de pe Arena Națională și doar intervențiile excelente ale lui Niță au făcut ca scorul să nu fie mai mare. Pe final, însă, "tricolorii" au irosit două mari ocazii prin Pușcaș și Stanciu.

Germania are două victorii din tot atâtea meciuri jucate în Grupa J a preliminariilor pentru Cupa Mondială de anul viitor, în timp ce România are trei puncte.

Miercuri, în etapa a treia a grupei, România se deplasează în Armenia, iar Germania întâlnește Macedonia de Nord.

ADVERTISING

Vezi și: Rezultatele din grupa României din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, clasamentul și programul rundei următoare

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇