Ce-a declarat selecționerul Irlandei de Nord înaintea meciului cu România

Ce-a declarat selecționerul Irlandei de Nord înaintea meciului cu România

Selecţionerul echipei Irlandei de Nord, Ian Baraclough, s-a arătat ”foarte mulţumit” de felul în care se pregătesc jucătorii săi pentru meciurile cu România şi Norvegia, din Liga Naţiunilor la fotbal, potrivit site-ului Federaţiei nord-irlandeze.

Tehnicianul a relatat că jucătorii au avut o sesiune de pregătire ”vie”, marţi, pe terenul Civil Service din estul Belfastului, iar marţi s-au antrenat la stadionul Windsor Park.

Nu există probleme cu accidentările înaintea meciului cu România, de vineri, de la Bucureşti (Arena Naţională, ora 21:45). Joel Cooper a primit o lovitură la cap în weekend, jucând pentru echipa sa de club Oxford United, dar a luat parte la antrenamentul de marţi dimineaţa.

ADVERTISING

''Unul sau doi jucători trebuie să fie atenţi, deoarece se pregătesc de doar două săptămâni. Iar alţii nu s-au pregătit atât de mult pe cât aş fi vrut să reducem diferenţa'', a afirmat Baraclough.

Selecţionerul a precizat că jucătorii şi staff-ul au avut marţi o şedinţă de ''re-focus'', după lunga pauză din fotbalul internaţional.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte echipa Irlandei de Nord în data de 4 septembrie (ora 21:45), la Bucureşti, iar pe 7 septembrie (ora 21:45), la Klagenfurt, va înfrunta reprezentativa Austriei, în primele sale două partide din noua ediţie a Ligii Naţiunilor. Irlanda de Nord va întâlni Norvegia, la Belfast, pe 7 septembrie.

ADVERTISING

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇