Caroline Garcia, abandonată de antrenor chiar înainte de Turneul Campioanelor

Caroline Garcia, abandonată de antrenor chiar înainte de Turneul Campioanelor

Tenismena franceză Caroline Garcia, sportivă de top 10 WTA, a avut o surpriză realmente neplăcută înainte de startul Turneului Campioanelor, acolo unde a avut parte de o calificare surpriză, la finele unui sezon totuși complet merituos.

Garcia a revenit în elita tenisului mondial la final de 2022, fiind acum pe 6 mondial și calificată la Turneul Campioanelor de la Fort Worth, din Texas.

Ajunsă la 29 de ani, Garcia va evolua începând de luni în SUA fără antrenorul său Bertrand Perret, cel care a condus-o pe sportivă în această revenire de senzație în clasament.

ADVERTISING

"În ultimele săptămâni, au fost mai multe probleme care au stricat ambianţa şi am preferat să mă retrag. Eu fac această meserie de plăcere, iar în acest caz nu mai există", a ținut să explice fostul antrenor al lui Garcia pentru cotidianul L'Equipe. Cu Perret în echipă, Caroline a câștigat trei titluri WTA și a urcat până pe 6 în lume, deși începuse sezonul pe locul 75.

Garcia va evolua în grupa "Tracy Austin" în Texas, alături de poloneza Iga Swiatek, liderul mondial, americanca Coco Gauff (4 WTA) şi rusoaica Daria Kasatkina (8 WTA).

ADVERTISING

Finala competiţiei este programată pe 7 noiembrie.

D.A.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie

  • Meci 51 Spania – Anglia (Berlin, 22:00)

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!