Caroline Garcia, abandonată de antrenor chiar înainte de Turneul Campioanelor

Caroline Garcia, abandonată de antrenor chiar înainte de Turneul Campioanelor

Tenismena franceză Caroline Garcia, sportivă de top 10 WTA, a avut o surpriză realmente neplăcută înainte de startul Turneului Campioanelor, acolo unde a avut parte de o calificare surpriză, la finele unui sezon totuși complet merituos.

Garcia a revenit în elita tenisului mondial la final de 2022, fiind acum pe 6 mondial și calificată la Turneul Campioanelor de la Fort Worth, din Texas.

Ajunsă la 29 de ani, Garcia va evolua începând de luni în SUA fără antrenorul său Bertrand Perret, cel care a condus-o pe sportivă în această revenire de senzație în clasament.

ADVERTISING

"În ultimele săptămâni, au fost mai multe probleme care au stricat ambianţa şi am preferat să mă retrag. Eu fac această meserie de plăcere, iar în acest caz nu mai există", a ținut să explice fostul antrenor al lui Garcia pentru cotidianul L'Equipe. Cu Perret în echipă, Caroline a câștigat trei titluri WTA și a urcat până pe 6 în lume, deși începuse sezonul pe locul 75.

Garcia va evolua în grupa "Tracy Austin" în Texas, alături de poloneza Iga Swiatek, liderul mondial, americanca Coco Gauff (4 WTA) şi rusoaica Daria Kasatkina (8 WTA).

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Finala competiţiei este programată pe 7 noiembrie.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!