Carmencita Constantin a câștigat un nou mandat ca președinte al Federației Române de Gimnastică

Carmencita Constantin a câștigat un nou mandat ca președinte al Federației Române de Gimnastică

Carmencita Constantin, preşedinta în exerciţiu a Federaţiei Române de Gimnastică, a fost realeasă, vineri, în funcţie, pentru un mandat de 4 ani, la alegerile din cadrul Adunării Generale a FRG desfăşurate la Hotel Central din Ploieşti.

Carmencita Constantin, singurul candidat la preşedinţia FRG, a fost votată de 48 dintre cei 50 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală, conform Departamentului de Comunicare al federaţiei. Două voturi au fost anulate din diverse motive.

Ea se află la conducerea federaţiei din 27 iulie 2020, când l-a învins pe contracandidatul său de atunci, Ioan Suciu, cu 28 la 16 voturi. Acel mandat a fost însă valabil doar până în luna martie a acestui an.

ADVERTISING

Cele două posturi de vicepreşedinte au fost câştigate de Maria Fumea, cu 44 de voturi şi Ioan Silviu Suciu, cu 27.

Tot vineri s-au stabilit şi cele şapte posturi de membru în cadrul Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică. Acestea au fost câştigate de Angela Cacoveanu (37 voturi), Ionuţ Corlaci (30 voturi), Liliana Cosma (20 voturi), Adrian Durlă (25 voturi), Gina Gogean (29 voturi), Cristiana Spînu (23 voturi) şi Ciprian Hegyi (19 voturi).

În noul mandat al Carmencitei Constantin, funcţia de secretar general o va ocupa Ingrid Istrate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Din cauza creşterii incidenţei cumulate a cazurilor de infectare cu COVID-19, Adunarea Generala a FRG de vineri a fost mutată de la la Bucureşti, unde era iniţial programată, la Ploieşti.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇