Care sunt adversarii posibili ai Universității Craiova în turul II preliminar din Conference League, după ce oltenii au câștigat Cupa României

Care sunt adversarii posibili ai Universității Craiova în turul II preliminar din Conference League, după ce oltenii au câștigat Cupa României

CS Universitatea Craiova a câștigat sâmbătă seara Cupa României și și-a asigurat calificarea în turul II preliminar al noi-înființatei UEFA Conference League.

Va fi a treia competiție europeană din punct de vedere valoric, iar Craiova își cunoaște deja o parte dintre următorii posibili adversari.

Trupa olteană are un coeficient european mic, 6.000, dar cel mai probabil va fi cap de serie în turul II, în tragerea la sorți care va avea loc la Nyon pe 16 iunie. Vor fi 45 de capi de serie în turul secund, iar calculele de acum o arată pe Craiova favorită să fie în prima urnă.

ADVERTISING

Universitatea Craiova a câștigat cu emoții Cupa României

În primul rând, Universitatea a evitat nume precum FC Basel, Astana, Qarabak, PAOK Salonic, AEK Atena, Partizan Belgrad, BATE Borisov sau Molde. Iar printre adversari putem aminti formații ca Tobol din Kazahstan, Șahtior Karagandy din aceeași țară, Torpedo din Belarus, Pogon din Polonia, Bohemians din Irlanda, Dinamo Batumi din Georgia, Honka din Finlanda, Llapi din Kosovo, Podgorica din Muntenegru și altele.

Craiova vs Milan 0-1|Rezumat 27-07-2017|Europa League

După ce, cel mai probabil, Craiova va trece în turul III, acolo echipa din Dolj cu siguranță nu va avea șanse să fie cap de serie. Tragerea la sorți pentru acest tur va avea loc pe 19 iulie, iar printre cele mai importante nume de adversari pentru noi ar fi Pacos Ferrerira (Portugalia), Vitesse (Ţările de Jos), Rubin Kazan (Rusia) sau Trabzonspor (Turcia).

ADVERTISING

În UEFA Conference League vor participa trei echipe românești, FCSB, Craiova, plus o echipă ce se va decide la barajul dintre Sepsi și învingătoarea dintre Viitorul și Chindia.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Rapid București a făcut o ofertă surpriză pentru Ciprian Deac, decarul campioanei CFR Cluj

Presa italiană anunță că antrenorul lui Dennis Man și Valentin Mihăilă de la Parma va fi demis

Centru de vaccinare în Vama Nădlac II: Unii români vor doar să vină, să se vaccineze şi să se întoarcă

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!