Campionii României de la canotaj nu au fost așteptați de niciun oficial al Ministerului Sportului: "Le urăm vacanță plăcută în continuare"

Campionii României de la canotaj nu au fost așteptați de niciun oficial al Ministerului Sportului: "Le urăm vacanță plăcută în continuare"

Seria gafelor din mandatul ministrului Eduard Novak continuă. Cel mai recent episod are legătură cu revenirea canotorilor de la Campionatul European, unde au scris istorie.

România a avut o prestație magnifică la Munchen, unde a câștigat 8 medalii, dintre care 5 de aur.

Sportivii au revenit astăzi în țară, dar la aeroport nu a fost prezent nici măcar un reprezentat al Ministerului Tineretului și Sportului.

Campioana Simona Radiș s-a arătat deranjată de această situație și le-a urat vacanță plăcută oficialilor MTS.

ADVERTISING

„Le urăm vacanţă plăcută în continuare, să ne urmărească la televizor. Probabil că trebuie mai multe rezultate, iar dacă vom reuşi atunci sper că vor face un mic deranj şi vor veni aici alături de noi”, a spus Simona Radiş, campioană europeană și la dublu rame, dar și cu barca de 8 plus 1, potrivit Gsp.ro.

De asemenea, Mădălina Bereș și-a manifestat și ea nemulțumirea față de atitudinea oficialilor MTS.

„Noi ne bucurăm că este presa aici şi că performanţele noastre ajung acolo unde trebuie, adică la familiile noastre şi la iubitorii sportului. Sper ca după Mondiale să ne aştepte şi pe noi oficialii din Guvern, aşa cum l-au aşteptat şi pe David Popovici.

ADVERTISING

Ne simţim foarte bine că am reuşit să aducem României atât de multe rezultate frumoase la Europene. Ne-am dori să reuşim aceste rezultate şi la Mondiale", a spus Mădălina Bereş, medaliată cu aur la 8+1 feminin şi cu bronz la patru rame feminin, citată de Agerpres.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇