Boxerul român Ronald Gavril a cucerit titlul WBC Continental

Boxerul român Ronald Gavril a cucerit titlul WBC Continental

Victorie importantă pentru boxerul român Ronald Gavril, care a cucerit în noaptea de sâmbătă spre duminică un titlu important, titlul vacant WBC Continental Americas la categoria semigrea.

Gavril l-a învins la puncte pe americanul Khainell Wheeler într-o luptă care s-a desfășurat la Cow Palace din Daly City (California), pe durata a opt runde.

Românul de 36 de ani a bifat astfel a 23-a sa victorie la profesioniști, dintre care 18 au fost repurtate prin KO. Ultimele sale două confruntări au avut loc la semigrea, după ce anterior a boxat la supermijlocie.

ADVERTISING

”Sunt încântat să duc centura WBC Continental Americas şi prestigiul WBC în România. Această victorie este o dovadă a talentului şi a muncii grele a comunităţii boxului şi sunt onorat să îmi reprezint ţara pe scena mondială. A fost o luptă intensă, cu multe provocări, dar a dat totul şi au ieşit victorios. Este un moment pe care nu-l voi uita niciodată şi o dovadă a muncii şi dedicaţiei pe care o am la fiecare meci”, a declarat Gavril după meci, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Boxerul nostru a avut ocazia să lupte și recent într-o partidă pentru titlul mondial unificat. Se întâmpla asta de două ori, în 2017 și 2018, cu David Benavidez, ambele meciuri fiind cîștigate de american.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇