Borussia Dortmund clarifică situația lui Haaland

Borussia Dortmund clarifică situația lui Haaland

Erling Braut Haaland, tânărul atacant al lui Dortmund, trebuie să urmeze exemplul lui Robert Lewandowski şi să-şi facă în continuare ucenicia la Borussia, a opinat directorul executiv al clubului german de fotbal, Hans-Joachim Watzke, citat de AFP.

„Erling, dar şi agentul său Mino Raiola, ştiu ce au la dispoziţie la noi. Nu pot decât să-l sfătuiesc să procedeze ca Robert Lewandowski”, a declarat luni Watzke pentru revista Kicker.

Descoperit în 2010 în campionatul Poloniei, când avea 22 de ani, Lewandowski "a avut răbdare să se maturizeze ca atacant de clasă mondială la Dortmund", înainte de a pleca patru ai mai târziu la Bayern Munchen ca jucător liber de contract, a spus oficialul lui Dortmund.

ADVERTISING

Internaţionalul norvegian, transferat în ianuarie 2020, este sub contract până în 2024, însă are o clauză de reziliere estimată la 75 de milioane de euro, ce alimentează zvonurile despre plecarea sa la finalul sezonului.

"Nu cred", a răspuns Watzke când a fost întrebat despre acest subiect, el bazându-se pe exemplul lui Lewandowski.

În sezonul trecut, polonezul a ajutat-o pe Bayern să realizeze tripla campionat-Cupa Germaniei-Liga Campionilor, fiind cel mai bun marcator în toate cele trei competiţii, cu un total de 55 de goluri. Aceasta i-a permis să fie ales de FIFA cel mai bun jucător al anului 2020

ADVERTISING

Lewandowski este lider autoritar în clasamentul golgheterilor în actuala ediţie a Bundesligii, cu 19 goluri după 14 etape, fiind devansat chiar de Haaland.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇