Ilie Năstase intervine în conflictul dintre Ion Țiriac și Serena Williams

Ilie Năstase intervine în conflictul dintre Ion Țiriac și Serena Williams

Fostul tenismen român Ilie Năstase a intervenit în conflictul care a izbucnit între Ion Țiriac și Serena Williams.

Năstase spune că americanii au ceva cu românii și din acest motiv soțul Serenei Williams și-a permis să-i răspundă lui Țiriac, care afirmase despre sportivă că ar trebui să se retragă.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Dacă nici ceea ce spune domnul Ţiriac despre tenis nu mai contează, înseamnă că am luat-o razna cu toţii. Serena până la urmă se poate retrage când vrea ea, este strict problema ei. Dar eu cred că domnul Ţiriac cam are mare dreptate. Şi în ultima vreme, cam multă lume susţine că Serena ar trebui să se retragă. Legat de această postare a soţului ei, nu mi se pare normală. De fapt cred că ei au o problemă românii, altfel nu-mi explic”, a spus Năstase pentru Telekom Sport.

Conflictul dintre cei doi durează de ceva timp, dar a escaladat după o declarație făcută de Țiriac.

„La vârsta asta și la greutatea pe care o are acuma, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a declarat Ion Țiriac în cadrul emisiunii „Rețeaua de Idoli” de la TVR.

În replică, soțul Serenei Williams a venit cu o postare pe Twitter.

„Cu siguranță putem să spunem că nimeni nu dă doi bani pe ceea ce gândește Țiriac”, a scris Alexis Ohanian pe pagina sa de Twitter.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖