Bogdan Planici a semnat cu o nouă echipă - oficial. FCSB va continua ”războiul” cu sârbul în instanță

Bogdan Planici a semnat cu o nouă echipă - oficial. FCSB va continua ”războiul” cu sârbul în instanță

Fundașul sârb care a evoluat pentru mai multe sezoane la FCSB a semnat cu o nouă echipă, așa că de acum înainte războiul dintre cele două părți se va muta în instanță, așa cum a promis patronul Gigi Becali.

Bogdan Planici și-a reziliat unilateral contractul cu FCSB încă din luna iulie, imediat după meciul pierdut de echipa sa cu CFR Cluj, scor 0-1. Fundașul a fost imediat amenințat de Becali că această decizie îl poate costa pe el sau pe echipa cu care va semna o sumă enormă, 10 milioane de euro (clauza sa de reziliere din contract).

ADVERTISING

Fotbalistul a anunțat însă azi că a semnat cu Maccabi Haifa, Israel. Acest litigiu va continua în instanțe, dar până atunci Planici va putea să joace oriunde va dori. La Haifa a semnat un contract pe 3 ani și va avea un salariu în valoare de 400.000 euro anual.

Cristi Manea a scăpat de "coșmarul" Apollon și a fost transferat definitiv în Liga 1 - presă

A negociat cu mai multe formații, iar acum s-a înțeles cu Haifa, echipă unde va avea o carte verde provizorie, până la stingerea litigiului.

”Eu nu fac discuții cu fotbaliștii. Eu negociez contracte. Așa cum eu le respect, trebuie să le respecte și ei. Ceea ce se întâmplă acum cu FCSB este în dezavantajul lui. Situația e clară: ori iau eu zece milioane, ori se lasă el de fotbal. Dacă îl ia vreun club, eu iau zece milioane de la clubul ăla. Așa, dacă se lasă el nu mai iau nimic”.

Declarația din luna iulie a latifundiarului din Pipera, Gigi Becali, patronul FCSB.
ADVERTISING

Planici (28 de ani) a fost adus de FCSB în 2017 de la Vojvodina Novi Sad, pentru suma de 350.000 de euro, fiind unul dintre cele mai bune transferuri din ultimii 10 ani ai grupării roș-albastre. În sezonul recent încheiat, el a bifat 30 de meciuri la FCSB.

D.A.

Bogdan Planic Este Prea Bun Pentru Liga 1 ! Cele Mai Spectaculoase Faze 2019

Iată și alte știri interesante despre FCSB, numai pe SpotMedia.ro:

ȚSKA Moscova a făcut o ofertă pentru Man și Coman: Cât au propus rușii pentru cele două vedete ale lui FCSB

FCSB și FC Botoșani și-au aflat adversarele din Europa League

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇