Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales să analizăm marele derbi al zilei din Liga 1, între CFR Cluj și CSU Craiova, dar și un joc pe care îl va disputa Real Madrid în Primera Division.

Ponturile sunt următoarele:

CFR Cluj - CS Universitatea Craiova X2 @ 1.68

E fără îndoială un derbi între două formații de top 3 în ultimii ani în Superligă. CFR-ul lui Dan Petrescu vine totuși cu un moral slăbit după acel 1-1 surprinzător de joi seara cu Ballkani din Kosovo, în grupele Conference League. Craiova lui Radoi vine tot după un derbi, poate cel mai spectaculos meci din acest sezon din Liga 1, un 4-3 cu Farul lui Hagi, după 1-3 la pauză. Ultimul meci direct a fost un 2-1 în play-off pentru CFR, pe data de 15 mai.

ADVERTISING

Real Madrid - Mallorca 1 @ 1.27

Real Madrid are patru victorii din patru la startul Primerei și acum e pusă sub presiune de Barcelona, care a devenit lider provizoriu cu cele 13 puncte acumulate, după victoria de la Cadiz. Teoretic, meciul de pe Bernabeu cu Mallorca e ușor, oaspeții sunt o trupă de mijlocul clasamentului, 13 acum în Spania, iar la nivel de meciuri directe oamenii din provincia lui Nadal au învins ultima dată Realul abia în 2019.

Cotă totală biletul la pariuri: 2.13.

Rolul jocurilor de noroc trebuie să fie pur distractiv. Joacă responsabil!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇