Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales să analizăm marele derbi dintre Rapid și Craiova, dar și o partidă de tenis în care Ana Bogdan încearcă să obțină un prim trofeu WTA.

Ponturile sunt următoarele:

Universitatea Craiova - Rapid, Peste 2.5 goluri @ 2.24

Ne așteptăm la un meci exploziv între două formații în clară revenire de formă după un start mai slab de sezon. Rapid tocmai a învins FCSB în marele derbi, iar Craiova a bifat prima victorie cu Balint pe bancă, acel 3-0 cu Vllazhnia de joi seara din Conference League. Se anunță un stadion arhiplin în Bănie și mult spectacol pe teren, concretizat poate și în multe goluri pe tabelă. Anul trecut, Craiova a învins în ambele meciuri Rapidul, 1-0 și 2-1.

Caroline Garcia - Ana Bogdan 1 @ 1.37

ADVERTISING

Este o șansă imensă pentru primul trofeu WTA al Anei, dar experiența lui Garcia, fostă jucătoare de top 10 WTA, poate să prevaleze și azi. Așa cum s-a întâmplat și în meciul câștigat cu lidera mondială Iga Swiatek în sferturi, chiar la poloneză acasă. E al doilea meci direct între cele două, după victoria lui Caroline la Wimbledon 2017. Jocul va fi LIVE pe SpotMedia.ro de la ora 16!

Cotă totală biletul la pariuri: 3.07.

Rolul jocurilor de noroc trebuie să fie pur distractiv. Joacă responsabil!

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇