Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales să analizăm finala masculină de la Wimbledon, dar și un meci de la debutul Europenelor de fotbal feminin.

Ponturile sunt următoarele:

Novak Djokovici - Nick Kyrgios 1 @ 1.31

E o finală extrem de interesantă la Londra între campionul en-titre și Kyrgios, omul care l-a învins pe sârb în ambele meciuri directe disputate până acum, în 2017 ambele, la Indian Wells și Acapulco. Australianul este aici după forfaitul lui Nadal, în timp ce Nole încearcă să vină la doar un Mare Șlem în spatele ibericului: 21 vs 22. Vor fi două stiluri de joc complet diferite, cu un Kyrgios exuberant, care a oferit poate jocul turneului aici, în partida de 5 seturi cu Tsitsipas.

Franța - Italia 1 @ 1.59

ADVERTISING

Este meciul de debut al grupei D de la Campionatele Europene de fotbal feminin, pentru cele două formații, considerate favorite să meargă mai departe către sferturi, într-o grupă cu Islanda și Belgia. Franța e o echipă de urmărit la acest Euro, poate cu șanse la careul de ași, favorită în această dispută cu Italia. Cele două s-au mai întâlnit și la Euro 2005, la Preston, când Franța trecea de italience cu 3-1.

Cotă totală biletul la pariuri: 2.08.

Rolul jocurilor de noroc trebuie să fie pur distractiv. Joacă responsabil!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇