Presa din Ungaria, la picioarele lui Sepsi după triumful din Supercupa României: "Tribunele au strălucit cu cântece maghiare"

Presa din Ungaria, la picioarele lui Sepsi după triumful din Supercupa României: "Tribunele au strălucit cu cântece maghiare"

Presa din Ungaria este încântată de succesul celor de la Sepsi OSK, scor 2-1 în Supercupa României, contra celor de la CFR Cluj.

Această performanță a ajuns imediat peste graniță, iar victoria trupei lui Bergodi este celebrată și în țara vecină. Sepsi s-a impus în fața campioanei după un gol decisiv marcat de Rondon în minutul 78, acesta fiind un fost component al trupei lui Dan Petrescu.

"Oamenii s-au adunat sâmbătă seara pe arena arădeană care poartă numele baronului Ferenc Neuman pentru meciul CFR-Sepsi OSK din Supercupă. Campioana României şi câştigătoarea cupei s-au ciocnit şi cuvinte maghiare s-au auzit în jurul impozantului stadion, care a fost predat în urmă cu doi ani. Nu e de mirare, din moment ce clubul din Cluj-Napoca a fost fondat de compatrioţii noştri în Ungaria istorică în 1907, în timp ce Sepsi OSK a câştigat cupa pentru prima dată în istoria sa în 2011, în inima Ţinutului Secuiesc”, au scris în primă fază, în cronica acestei partide, cei de la Nemzeti.

ADVERTISING

Legat și de atmosfera din tribune, cotidianul mai sus citat a ținut să puncteze faptul că fanii lui Sepsi au intonat și cântece maghiare: "Tribunele în partea din spatele porţii celor de la Cluj-Napoca străluceau din nou şi au fost cântece maghiare, printre care şi „Ria, Ria, Hungária!”.

A fost o atmosferă fantastică în tribune, care a fost marcată de prezentarea cupei şi intonarea Imnului Secuiesc în noaptea de la Arad".

ADVERTISING

Este al doilea trofeu din istorie a lui Sepsi după Cupa României de acum două luni.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!