Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două partide interesante din fotbal, ambele din cadrul ultimei runde de Nations League din luna iunie.

Ponturile sunt următoarele:

Elveția - Portugalia 2 @ 2.20

Portugalia s-a impus lejer și în manșa tur, scor 2-0 acasă cu helveții, după un meci decis în doar 5 minute (33 și 39). Lusitanii sunt liderii grupei cu 7 puncte, două peste rivala Spania, care e și ea neînvinsă. Elveția are trei înfrângeri la rând și pare condamnată la retrogradare în Liga B. Rămâne de văzut dacă Cristiano Ronaldo va fi odihnit sau nu de selecționerul celor în verde și roșu, prima campioană din istorie în Nations League, în 2019.

ADVERTISING

Spania - Cehia 1 @ 1.32

Spania a evitat pe final o înfrângere cu Cehia în jocul precedent, care s-a terminat 2-2. Ibericii au pierdut astfel două puncte în lupta cu Portugalia, iar acum trebuie să-și ia revanșa în fața fanilor, meciul urmând să se dispute la Malaga, pe La Rosaleda. Cehii au patru puncte în această grupă și pot avea încă speranțe chiar și la locul 1. Din 1996 încoace, Cehia nu a învins niciodată pe fosta campioană mondială din 2010.

Cotă totală biletul la pariuri: 2.90.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Rolul jocurilor de noroc trebuie să fie pur distractiv. Joacă responsabil!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇