Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales un meci interesant din tenis, în care este angrenată Sorana Cîrstea, dar și un joc de fotbal de mare spectaculozitate din Premier League, campionatul englez de fotbal.

Ponturile sunt următoarele:

Sorana Cîrstea - Veronika Kudermetova 1 @ 2.20

E un meci dificil pentru sportiva noastră, locul 24 WTA, Sorana Cîrstea fiind campioana en-titre de la Istanbul, aflată în cursa de a-și apăra trofeul aici în Turcia. Jocul cu Kudermetova nu este unul facil, cele două fiind la a treia întâlnire directă, scorul fiind până acum 2-0 pentru Sori. Ultimul joc a avut loc anul trecut la US Open. Rusoaica este 29 WTA și a trecut până acum la Istanbul de Bondar, Bogdan și Melnikova.

ADVERTISING

Arsenal - Manchester United, Peste 2.5 goluri @ 1.80

Fără îndoială unul dintre derbiurile Angliei, acum Arsenal vs Man.United e un meci cu mari implicații în lupta pentru locurile de cupe europene. Cele două sunt locurile 5 și 6 în EPL, despărțite de doar trei puncte. Arsenal e la egalitate cu Tottenham, care e pe locul 4 și e pe loc de Champions League. United vine după umilința din derbiul cu Liverpool, scor 0-4 în deplasare. În tur, oamenii lui Ronaldo au câștigat acasă pe Old Trafford cu 3-2.

Cotă totală biletul la pariuri: 3.96.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Rolul jocurilor de noroc trebuie să fie pur distractiv. Joacă responsabil!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇