CFR Cluj, încolțită? Un impresar cere falimentul clubului pentru o datorie de sute de mii de euro

CFR Cluj, încolțită? Un impresar cere falimentul clubului pentru o datorie de sute de mii de euro

CFR Cluj are severe probleme financiare pe care e interesant de văzut cum le va rezolva până la finele acestui sezon de Liga 1.

După problema fostului portar Arlauskis, care a câștigat deja un proces la FIFA împotriva CFR-ului, pentru o datorie de 560.000 de euro, a venit acum rândul unui agent de jucători care cere chiar falimentul clubului din Gruia.

Este vorba de impresarul grec Antonis Antoniou, care are de primit de la clujeni mai mult de 200.000 euro. Procesul este deja pe rol, iar litigiul a fost înregistrat pe 13 aprilie, după cum anunță cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Grecul este un agent care se ocupa în trecut de deplasările CFR-ului, pentru diverse cantonamente și meciuri europene. El nu a fost plătit și astfel cere falimentarea societății.

Problema pe care acum CFR o întâmpină este că riscă să nu primească licența pentru viitorul sezon de cupe europene, mai ales că există și procesul cu Arlauskis, amintit mai sus. Clubul l-a dat afară pe lituanian și trebuie să îi plătească acum despăgubiri de peste 560.000 de euro, iar Arla deja a câștigat la FIFA într-o primă instanță.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

CFR Cluj mai are acum doar două puncte avans față de FCSB la startul returului din play-off-ul Ligii 1.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!