Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două partide interesante din fotbal, unul dintre ele un derbi de Liga 1, între CFR Cluj și FCSB, iar al doilea un joc între Chelsea și Crystal Palace, din Cupa Angliei.

Ponturile sunt următoarele:

CFR Cluj - FCSB X2 @ 1.65

Este fără îndoială meciul care poate marca întoarcerea oficială a celor de la FCSB în lupta pentru titlu, o întoarcere cu mari șanse chiar la titlu în cazul unei victorii în Gruia în această seară. Totuși, roș-albaștrii nu au mai câștigat de 8 ani în Ardeal, însă sunt nevoiți acum să o facă, mai ales că trupa lui Dan Petrescu are și ceva probleme de lot. Sunt 5 puncte acum între cele două formații, iar dacă FCSB ar veni la două lungimi ar fi într-o postură ideală și ar depinde în continuare numai de ea, dacă ar învinge toate meciurile de acum încolo. Jocul are loc de la ora 20,30, LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Chelsea - Crystal Palace 1 @ 1.61

Este a doua semifinală de Cupa Angliei, Chelsea fiind o mare favorită să dea peste Liverpool într-o nouă finală de Cupă din acest sezon, după cea de Cupă a Ligii, pierdută de albaștrii la penaltiuri. Jocul cu londonezii de la Palace nu este atât de simplu precum pare la prima vedere, mai ales având în vedere situația delicată financiar și la nivel de conducere a lui The Blues. Palace nu a mai învins Chelsea într-un meci direct din 2017.

Cotă totală biletul la pariuri: 2.66.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Rolul jocurilor de noroc trebuie să fie pur distractiv. Joacă responsabil!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇