Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două partide interesante de fotbal, unul dintre ele un derbi de Liga 1, între CFR Cluj și CSU Craiova, iar al doilea e un joc extrem de important în Premier League, liga engleză de fotbal, între Manchester City și Liverpool.

Ponturile sunt următoarele:

CSU Craiova - CFR Cluj 1X @ 1.44

Un derbi de mari proporții între olteni și ardeleni, meci care poate relansa soarta titlului, căci dacă CFR pierde și FCSB câștigă luni cu Voluntari, ultimii vin iarăși la 5 puncte în spate plus cele două meciuri directe. Dar și Craiova va fi atunci aproape de lideră și speranțele cresc. În sezonul regular, Craiova a dispus cu 1-0 în Banie de CFR, iar la retur a fost egal, 1-1. Oamenii lui Reghe au o linie excelentă de clasament, runda trecută au învins la FCSB cu 2-0, iar acum vor să dea lovitura și cu campioana.

Manchester City - Liverpool X2 @ 1.77

ADVERTISING

Este marele meci pentru titlu practic în Anglia, în acest final de sezon. City are doar un punct avans, 73 față de 72 de puncte, iar după acest meci mai urmează doar alte 5 etape. A fost 2-2 în tur pe Anfield, iar gazdele de azi nu se pot baza pe 3 jucători, Dias, Mendy și Palmer. Ambele grupări sunt favorite să treacă mai departe în semifinalele Champions League, după victorii cu Benfica și Atletico de Madrid.

Cotă totală biletul la pariuri: 2.55.

Rolul jocurilor de noroc trebuie să fie pur distractiv. Joacă responsabil!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇