Simona Halep vorbește în premieră despre obiectivele sale în mandatul lui Mouratoglou: Aceasta va fi viziunea noastră

Simona Halep vorbește în premieră despre obiectivele sale în mandatul lui Mouratoglou: Aceasta va fi viziunea noastră

Simona Halep, locul 20 mondial WTA, dublă campioană de Grand Slam în trecut, a vorbit în premieră despre viitoarea colaborare cu Patrick Mouratoglou, unul dintre greii antrenori ai circuitului mondial feminin.

Accidentată în prezent o lungă perioadă, urmând să revină în circuit abia la Madrid, Simona a avut liniștea și inspirația necesare în a-l alege pe antrenorul francez, cel care a stat alături de Serena Williams în ultimii 10 ani în circuit, având rezultate de mare prestigiu.

"Am cerut să lucrez cu Patrick pentru că îmi doresc foarte mult să revin în top și am simțit că el este cea mai bună persoană care să mă ajute să fac acest lucru. Am fost norocoasă că a fost disponibil să facă acest lucru cu mine. Vreau să mă întorc în top și, bineînțeles, visez la un alt Grand Slam, pentru că de aceea muncesc în fiecare zi", a început Simona Halep intervenția într-un interviu pe care l-a acordat portalului Tennis Majors.

ADVERTISING

Vorbind despre ce vrea să schimbe în jocul său în timpul acestei noi colaborări, Simona a fost foarte sinceră în ceea ce privește țintele fixate: "Vreau să iau mingea mai devreme. Vreau să deschid terenul mult mai bine decât o făceam înainte. Nu spun că am avut un joc rău înainte, dar vreau să îl fac mai puternic. Aș vrea să devin mai puternică și la corp, pentru că să fii ofensivă și să fii aproape de linia de fund, să joci cu marile jucătoare, nu este ușor. Așa că trebuie să fii puternic la corp. Voi lucra la asta, dar și pentru a deschide terenul pentru a folosi niște unghiuri un pic mai bine decât înainte și de fapt pentru a lua mingea devreme. Așa că acesta este obiectivul în viziunea noastră."

Simona are acum o echipă formată din Mouratoglou, antrenor principal, managerul Virginia Ruzici, sparring partenerul Arnaud Restifo, dar și preparatorul fizic Teo Cercel: "Echipa mea este formată din Virginia Ruzici, managerul meu de 16 ani, Arnaud Restifo, partenerul meu de lovituri, preparatorul meu fizic Teo Cercel. Aș vrea să adaug un fizioterapeut la echipă. Poate că el sau ea va veni de la academie".

ADVERTISING

Amintindu-și despre sezonul 2021, românca de 30 de ani spune că sezonul trecut a fost fără îndoială cel mai slab an din cariera sa: "Încrederea mea era foarte scăzută înainte de Australian Open", a mai declarat românca pentru sursa mai sus citată.

"Și simt că acum lucrez destul de bine, încrederea este mai mare. De asemenea, mai am nevoie de câteva ore de antrenament pe teren și atunci probabil că mă voi simți mult mai bine".

10 titluri de Grand Slam are cucerite ca tehnician Patrick Mouratoglou, desigur împreună cu Serena Williams.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!