Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două partide interesante de fotbal, unul dintre ele un derbi de Liga 1, între FCSB și CSU Craiova, iar al doilea e un joc extrem de important în campionatul Italiei, Serie A, un derbi și el, Juve vs Inter.

Ponturile sunt următoarele:

FCSB - CSU Craiova 1 @ 2.20

FCSB e obligată să aibă numai victorii în acest play-off pentru a depinde numai de ea în vederea câștigării campionatului. Se întâmplă asta și acum căci este la 5 puncte în spatele lui CFR Cluj, plus cele două meciuri directe care vor urma. Craiova are o mare ambiție să își ia revanșa după cele două înfrângeri din sezonul regular, 2-3 și 1-4. Trei victorii la rând are gruparea roș-albastră, în timp ce Craiova lui Reghe a pierdut runda trecută la Voluntari, scor 1-3.

ADVERTISING

Juventus - Inter X2 @ 1.46

Juventus - Inter este așa-numitul Derby d'Italia, iar acum cele două sunt vecine de clasament, 3 și 4, cu un avans pentru Inter, lideră mult timp în Serie A în acest sezon, dar detronată între timp de Milan și Napoli. Un punct doar mai are avans Inter față de Juve, plus șase în spatele lui Milan, dar e drept și cu o restanță de disputat cu Bologna. În tur a fost 2-1 pentru Inter pe Meazza. Patru victorii în ultimele 5 runde au bifate băieții lui Allegri.

Cotă totală biletul la pariuri: 3.21.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Rolul jocurilor de noroc trebuie să fie pur distractiv. Joacă responsabil!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇