Bayern a evoluat pentru un timp în 12 oameni în victoria cu Freiburg și riscă să piardă la masa verde

Bayern a evoluat pentru un timp în 12 oameni în victoria cu Freiburg și riscă să piardă la masa verde

Un eveniment mai puțin prevăzut a avut loc în cadrul partidei disputată sâmbătă de Bayern Munchen, în Bundesliga, campionatul german de fotbal.

Acolo, în victoria repurtată de bavarezi cu scorul de 4-1 în deplasarea de la Freiburg, în meciul din runda cu numărul 28 din Germania, arbitrul a trebuit să întrerupă jocul la un moment dat, căci Bayern avea pe teren 12 jucători..

Faza s-a petrecut în minutul 85, după ce Sule ar fi trebuit să îl înlocuiască pe Tolisso, însă au fost clipe de confuzie realmente, iar circa 17 secunde campionii Germaniei au evoluat cu un un om în plus.

ADVERTISING

Centralul Christian Dingert a fost ulterior avertizat de ce se întâmplă pe teren, a oprit meciul, care s-a reluat apoi cu minge de arbitru. S-au acordat la final 8 minute de prelungire. Însă, Bayern riscă să piardă acest joc la verde, dacă Freiburg va depune un memoriu pentru cele întâmplate.

"Pe tabela electronică a fost afișat un număr greșit, iar Coman nu a știut că trebuie să părăsească terenul. De aceea am jucat câteva secunde cu un jucător în plus. Am jucat în 12 timp de 8-9 secunde, iar în acest timp nu s-a petrecut nimic senzațional", a fost explicația antrenorului lui Bayern, după joc, la conferința de presă, e vorba de Julian Nagelsmann, conform TuttoMercato.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Bayern a învins la Freiburg după golurile marcate de Goretzka, Gnabry, Coman și Sabitzer, fiind lideră acum la 9 puncte distanță de Borussia.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!