Ce predicție a făcut Iga Swiatek după ce a câștigat finala turneului de la Miami, cu Naomi Osaka

Ce predicție a făcut Iga Swiatek după ce a câștigat finala turneului de la Miami, cu Naomi Osaka

Poloneza Iga Swiatek a câștigat sâmbătă al treilea turneu Masters 1000 consecutiv, la Miami, după cele de la Doha și Indian Wells, consolidându-și forma deosebită, care a propulsat-o de luni drept noul lider mondial WTA.

Swiatek a trecut clar de nipona Naomi Osaka, scor 6-4, 6-0, iar la final de partidă a făcut o predicție cel puțin interesantă despre viitorul circuitului mondial.

"Sunt foarte bucuroasă că am putut juca acest meci. Cred că este începutul unei mari rivalități. Ești cu adevărat o inspirație pentru mine și tenisul este mai bun datorită ție. Când te-am văzut câștigând la US Open nu m-am gândit că voi ajunge să joc un meci atât de important împotriva ta. Tot ceea ce mi se întâmplă este cu adevărat entuziasmant. Sunt comparată cu jucătoare care au fost idolii mei când eram mai tânără. Nici nu aș fi visat să fiu în această poziție. Așa că sunt cu adevărat mulțumită și mândră de mine", a fost declarația făcută de Iga, 20 de ani, după partidă, conform site-ului oficial WTA.

ADVERTISING

Sportiva polonă este doar a patra tenismenă din istorie care face dubla IW - Miami în același an după Graff, Clijsters și Azarenka.

După acest turneu foarte bun, Osaka va urca și ea foarte mult în clasament, 41 de locuri, până pe poziția cu numărul 36 în lume.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!