Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două meciuri interesante din fotbal, marele El Clasico din fotbalul spaniol, Real Madrid versus FC Barcelona, dar și un joc cu mare miză din Liga 1.

Ponturile sunt următoarele:

Real Madrid - FC Barcelona 1X @ 1.40

E un nou episod așadar din El Clasico, primul pentru Xavi ca antrenor pe banca celor din Catalonia. Poate fi a șasea victorie la rând pentru Real în derbi, Real care totuși nu se poate baza pe omul numărul 1, Karim Benzema. Diferența dintre cele două grupări e uriașă acum în clasament. Real e lideră cu 66 de puncte, în timp ce Barcelona e doar pe 4, cu 51 de lungimi. Ambele sunt proaspăt calificate în sferturile din Europa, Real în Champions, iar Barca doar în UEL. Va lipsi și Mendy de la gazde, în timp ce Dest e singurul absent al celor în blau-grana. A fost 2-1 în tur pentru Real pe Camp Nou. Cel mai ieftin bilet pentru acest meci transmis în sute de țări este de 120 de euro.

FC Argeș - FCSB 2 @ 1.77

ADVERTISING

FCSB e obligată practic să profite de pasul greșit al CFR-ului din Cluj, scor 0-0 ieri cu Farul Constanța. Poate veni deci la 5 puncte în spate și să depindă doar de ea în ce privește soarta titlului, evident dacă poată să și câștige tur-retur cu ardelenii. Ultimul meci aici la Pitești a fost un mare eșec pentru FCSB, 0-1, după o gafă antologică a portarului Vlad, scos din lot între timp. Oaspeții vin după un liniștitor 2-0 cu Farul, în timp ce argeșenii se bucură de prima calificare a lor în istorie în top 6.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cotă totală biletul la pariuri: 2.48.

Rolul jocurilor de noroc trebuie să fie pur distractiv. Joacă responsabil!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇