Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două meciuri interesante din fotbal, un joc din Bundesliga, campionatul german de fotbal, dar și o partidă de la Cupa Africii pe Națiuni.

Ponturile sunt următoarele:

FC Koln - Bayern Munchen 2 @ 1.43

Bayern trebuie să își revină rapid după dezamăgirea din etapa trecută, o noua înfrângere cu Gladbach atunci, scor 1-2. În plus, vineri, Borussia a câștigat clar, iar echipa în galben-negru a venit la doar 3 puncte în spatele bavarezilor, care sunt puțin sub presiune. Koln are un sezon bun, sunt pe 6, loc de cupă europeană, au trei victorii la rând și sunt departe de echipa care se zbătea mereu la retrogradare. În tur, scorul a fost strâns pentru Bayern, scor 3-2.

Guineea Bissau - Egipt 2 @ 1.48

ADVERTISING

Egiptul lui Salah a început slab actuala ediție de Cupa Africii, pierzând la debut cu favorita Nigeria, scor 1-0. Teoretic acum urmează două meciuri facile, cu Sudan și Guineea Bissau, însă la această CAN nimic nu e sigur, mai ales și cu multiplele cazuri de Covid-19 din loturile naționalelor. Guineea a remizat cu Sudan, scor 0-0, iar partida de sâmbătă va avea loc la ora 21, în Garoua.

Cotă totală biletul la pariuri: 2.12.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇