Simona Halep a vorbit despre sporturile sale preferate într-un interviu savuros înainte de startul Australian Open

Simona Halep a vorbit despre sporturile sale preferate într-un interviu savuros înainte de startul Australian Open

Simona Halep este într-o formă deosebită după ce a câștigat deja un trofeu WTA la primul său turneu disputat în 2022.

E vorba de Melbourne Summer Set 1, acolo unde acum o săptămână triumfa în finala cu Veronika Kudermetova din Rusia, 31 WTA. Sportiva noastră are și un vibe bun însă cu doar câteva zile înainte de debutul de la Australian Open, acolo unde marți va da piept cu Magdalena Frech din Polonia.

Până acolo, ea a oferit un savuros interviu pentru organizatorii Australian Open, în care a povestit și alte sporturi favorite pe care le are sau pe care le-a practicat în trecut: ”Îmi place sportul, în general, nu doar tenisul. Îmi place să ies, e sănătos să alergi, să faci gimnastică, fitness, să încerci alte sporturi. Ori de câte ori am ocazia, experimentez.

ADVERTISING

Când eram în liceu îmi plăcea să joc handbal, e foarte frumos și mă ajuta și în pregătirea pentru tenis”, a vorbit Simona în interviul prezentat pe contul oficial de Twitter al AO.

Simona Halep a urcat după trofeul mai sus amintit 5 locuri și va începe Aussie Open de pe poziția cu numărul 15, fiind capul de serie 14 de la Antipozi.

Culoarul Simonei Halep la Australian Open 2022

Toate partidele tenismenelor românce de la Australian Open vor fi LIVE text pe SpotMedia.ro, începând de luni. Turneul va fi televizat în întregime pe Eurosport.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!