Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două partide, ambele din cadrul preliminariilor CM 2022, una din ele în care este angrenată chiar naționala României.

Ponturile sunt următoarele:

Liechtenstein - România, Peste 2.5 goluri @ 1.45

E ultimul meci din preliminariile CM 2022 pentru naționala noastră, care va fi atentă cu un ochi la Vaduz, iar cu celălalt în Macedonia, acolo unde trebuie ca Islanda să încurce naționala de la Skopje. Important este că acum noi să învingem, eventual și la un scor mare, dacă asta va mai conta, știut fiind că în tur a fost doar 2-0 pentru noi pe Arena Națională. Locul 2 ar merge la barajul pentru calificarea la Mondialul din Qatar, Mondial la care naționala noastră nu s-a mai calificat din 1998.

#352 #Fotbal - World Cup Qualification Qatar 2022: Romania - Islanda 0-0! S-a mai spulberat un vis

Portugalia - Serbia 1 @ 1.58

ADVERTISING

E un meci care pe care în ultima etapă de calificare pentru Cupa Mondială din 2022. Ambele echipe au 17 puncte și astfel o victorie este vitală pentru obținerea biletelor spre Qatar. Desigur că trupa lui Ronaldo pornește favorită, mai ales că jocul este programat pe Da Luz din Lisabona. Sârbii au însă multă determinare și o primă specială pentru a evita un baraj în care e posibil să nu fie capi de serie.

Cotă totală biletul la pariuri: 2.29.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇