Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales un meci de tenis de la Indian Wells, dar și o partidă de fotbal deosebit de interesantă.

Ponturile sunt următoarele:

Victoria Azarenka - Paula Badosa 1 @ 1.76

Este marea finală de la Indian Wells, un meci pe cinste între ocupantele locurilor 27 și 32 WTA, cu o mare șansă pentru Vika dacă va triumfa la acest Masters 1000 să revină în top 20 mondial, acolo unde o poate depăși chiar pe Simona Halep, aflată acum pe locul 19 în lume. Fără îndoială o finală la care puțini se așteptau la debut, dar ambele combatante au făcut meciuri consistente pe hardul american. E prima lor întâlnire directă din circuit. Meciul începe la ora 23, fiind televizat pe DigiSport.

Victoria Azarenka vs. Jelena Ostapenko | 2021 Indian Wells Semifinal | WTA Match Highlights

Napoli - Torino 1 @ 1.43

ADVERTISING

Napoli vrea să își mențină linia de clasament perfectă până acum în Italia, cu 7 victorii din 7, fiind puțin sub presiune după victoria lui Milan cu Verona, scor 3-2, care a făcut Diavolul milanez să urce pe locul 1, la un punct deasupra lui Napoli. Torino e pe 11 în clasament și are un start de sezon mediocru. Trei meciuri la rând au torinezii fără victorie, iar ultimul succes repurtat de echipa în alb și vișiniu împotriva napoletanilor a venit abia în 2015.

Cotă totală biletul la pariuri: 2.52.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇