Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales un meci de tenis de la US Open și un meci din preliminariile pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2022.

Ponturile sunt următoarele:

România - Liechtenstein, Peste 3.5 goluri @ 1.61

România primește acasă vizita celor din Liechtenstein, având un moral excelent după victoria din deplasare de joi cu Islanda, scor 2-0. Totul ar trebui să fie simplu pentru noi pe Arena Națională, meciul important fiind mai degrabă cel de miercuri cu Macedonia, acolo unde avem nevoie vitală de cele 3 puncte, pentru a ne menține în lupta pentru locul 2. Nu ne putem baza aici nici pe Alibec, accidentat, dar nici pe Rotariu, care a fost infectat cu noul coronavirus. Meciul e LIVE pe SpotMedia.ro de la ora 21.45.

Simona Halep - Elina Svitolina 1 @ 1.96

ADVERTISING

Un meci pe muchie de cuțit la US Open, în optimi de finală, între două tenismene care se cunosc foarte bine și care s-au mai întâlnit de 10 ori, scorul fiind egal până acum la victorii, 5-5. Locurile 5 și 13 WTA se întâlnesc la Flushing Meadows, într-o partidă care se va disputa în premieră pe un Artur Ashe, arena centrală, acoperit. Românca vine după un meci electrizant cu Elena Rybakina și o victorie azi îi asigură revenirea în top 10 WTA.

Cotă totală biletul la pariuri: 3.16.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

A murit Ivan Patzaichin

Rezultatele de sâmbătă din preliminariile Campionatului Mondial 2022. Franța face încă un pas greșit, Israel realizează surpriza serii

Arabia Saudită a interceptat rachete şi drone trase din Yemen

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇