Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două meciuri din cadrul preliminariilor pentru CM 2022 din Qatar.

Ponturile pentru biletul zilei la pariuri sunt următoarele:

Kosovo - Suedia 2 @ 1.77

E meciul care marchează revenirea la echipa națională a lui Zlatan Ibrahimovici, după ce acum ceva ani renunțase la prima reprezentativă. Acum e în mare formă la Milan și poate ajuta echipa să meargă la un Mondial. Suedia e lideră cu 3 puncte în această grupă, grupă în care Kosovo va debuta azi la Pristina, căci în prima rundă a stat. Cele două s-au mai întâlnit într-un meci amical, în 2020, scor 1-0 pentru suedezi.

2001 (March 28) Albania 1-England 3 (World Cup Qualifier).avi

Albania - Anglia 2 @ 1.31

ADVERTISING

Pare un meci facil totuși pentru englezi, care au început entuziasmant grupa I, scor 5-0 cu cei din San Marino. Albania învins și ea Andorra la limită, scor 1-0 în deplasare, dar nu pare că va conta în aceste preliminarii, în care va mai înfrunta echipe ca Polonia sau Ungaria. De patru ori s-au întâlnit cele două în istorie, patru victorii are Anglia, 2-0, 5-0, 3-1 și 2-0. Ultimele jocuri au avut loc în 2001, în calificările pentru CM 2002 din Japonia și Coreea.

Cotă totală biletul zilei la pariuri: 2.32.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cristiano Ronaldo a făcut o criză de nervi și a părăsit terenul înainte de finalul jocului dintre Serbia și Portugalia, după ce i-a fost anulat un gol clar (Video)

Ce scrie presa maghiară după eșecul Ungariei cu România la Campionatul European de tineret

Noile restricții intră azi în vigoare: Modelul declarației se schimbă și intrăm mai devreme în case în localitățile cu incidență mare

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇