Cristiano Ronaldo a făcut o criză de nervi și a părăsit terenul înainte de finalul jocului dintre Serbia și Portugalia (Video)

Cristiano Ronaldo a făcut o criză de nervi și a părăsit terenul înainte de finalul jocului dintre Serbia și Portugalia (Video)

Cristiano Ronaldo a oferit câteva scene incredibile la finalul jocului dintre Serbia și Portugalia, disputat sâmbătă seara în preliminariile pentru CM 2022, scor final 2-2.

Marele jucător portughez de la Juventus Torino și-a ieșit din minți și a părăsit terenul către vestiare chiar înainte de fluierul final al partidei. S-a întâmplat după ce Portugaliei nu i-a fost validat un gol clar, după ce mingea a trecut de linia porții fără discuție cu toată circumferința.

Trebuia să fie chiar golul lui Ronaldo, însă arbitrul olandez Makkelie nu a validat reușita, pentru că tușierul său nu a văzut cum trebuie faza.

ADVERTISING

Ronaldo a trântit banderola de pământ, după ce s-a repezit spre tușier și a protestat îndelung. A plecat apoi la vestiare, deși încă nu se fluierase finalul partidei.

Serbia și Portugalia au terminat la egalitate în grupa A a preliminariilor pentru CM 2022, după ce lusitanii au condus cu 2-0 la pauză. Jota de la Liverpool a punctat în minutele 11 și 36.

Gazdele au egalat după reluare prin Mitrovici și Kostici. Faza golului nevalidat al lui Rolando a avut loc în minutul 93! Ronaldo a primit și un galben pentru proteste înainte de a părăsi terenul.

Din minutul 92, sârbii rămăseseră cu un om în minus, după eliminarea lui Milenkovici-Savici.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Tentativă de blat în Liga 2: Oficialul unei echipe a încercat mituirea unui arbitru

Surpriză la Miami: Iga Swiatek, învinsă de o tenismenă aflată în afara Top 300 WTA

Municipiul Orăştie intră în carantină timp de 14 zile

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!