Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezinta biletul zilei la pariuri, în care am ales două meciuri de fotbal, unul din Liga 1 și altul din Premier League.

Ponturile pentru biletul zilei la pariuri sunt următoarele:

Universitatea Craiova – FC Botoșani 1 @ 1.55

Pentru olteni, victoria este esențială având în vedere că Universitatea Craiova a rămas singura echipă care o mai poate opri pe CFR Cluj în cursa pentru titlu. În schimb, FC Botoșani traversează o forma mai slabă și acuza probleme fizice. Oltenii au câștigat cu 2-1 singurul meci disputat de la reluarea campionatului, cu Astra Giurgiu, în timp ce FC Botoșani a pierdut cu CFR Cluj, scor 0-2.

ADVERTISING

FC Botoșani nu s-a descurcat deloc bine în deplasările de la Craiova, unde nu a câștigat niciodată. În cele opt meciuri din Bănie, Craiova s-a impus de șase ori, iar FC Botoșani a obținut doar două remize.

Tottenham - West Ham 1 @ 1.60

După remiza din meciul cu Manchester United, Tottenham nu-și permite încă un pas greșit, mai ales că este angrenată în lupta pentru ocuparea unui loc care să-i permită accederea în cupele europene. West Ham s-a descurcat bine în general pe terenul lui Tottenham la ultimele meciuri, dar acum suferă teribil în atac pe teren advers.

ADVERTISING

Tottenham va trebui să se descurce în acest meci fără Alli, suspendat, în timp ce de partea cealaltă nu vor juca Ogbonna și Zabaleta din cauza unor accidentări.

Cotă totală biletul zilei la pariuri: 2.48

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇