Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri în care am ales un meci din Liga 1 și unul din Serie A.

Ponturile pentru biletul zilei la pariuri sunt următoarele:

Roma - Inter, Peste 2.5 goluri @ 1.61

Roma - Inter e fără îndoială unul dintre derbiurile Seriei A, iar acum oaspeții sunt obligați să câștige după ce Milanul a triumfat aseară cu Torino, iar etapa trecută echipa în albastru și negru a fost învinsă surprinzător de Sampdoria. Inter e pe 2 în clasament, la 4 puncte de lidera Milan, iar Roma e imediat dedesubt, cu 33 de lungimi, la trei în spatele lui Inter. Trei victorii la rând are echipa capitolină, în timp ce interistii au întrerupt cu Samp o serie de 4 victorii consecutive. Ultimele cinci meciuri directe au reprezentat o sarabandă de remize, ultima victorie datând din 2017, un 3-1 al lui Inter chiar pe Olimpico. Partida începe duminică la 13.30 și va fi televizată pe DigiSport, TelekomSport și LookSport.

ADVERTISING
Roma 4-0 Inter | CLASSIC MATCH HIGHLIGHTS 2011-12

Viitorul - Hermannstadt 1 @ 1.45

Viitorul și Sibiul încep acest an calendaristic 2021 în fotbalul românesc cu o restanță pe care o au de disputat, restanță cauzată de momentul în care acum câteva etape bune, la cei de la Hermannstadt era dezvoltat un adevărat focar de coronavirus, care a dus la amânarea partidei. Gazdele au patru înfrângeri în ultimele 5 jocuri și au un bilanț catastrofal cu Rednic pe bancă, dar încă sunt aproape de play-off, pe 8. Sibiul are doar două victorii directe în istorie cu dobrogenii, având și ei în ultimele 5 partide doar o singură victorie. Partida va începe azi de la ora 19 și va fi transmisă în format LIVE score pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Cotă totală biletul zilei la pariuri: 2.33.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Primele declarații ale lui Denis Haruț, după transferul de la FC Botoșani la FCSB

Amanda Anisimova, depistată pozitiv cu noul coronavirus

Joburile viitorului se conturează în 2021: Companiile își fac pepiniere de specialiști printre tinerii din mediile defavorizate

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇